Sv: 1 år på lavkarbo og høyere blodsukker
Opprinnelig lagt inn av Homer Simpson, her.
He-he. Ev. legeforeningen. Det spøker vel for legelisensen hvis man går imot statens anbefalinger.
Interessant... Jeg regna med at insulin-nivået var tilsvarende høyt. Men, det forklarer ikke hvorfor jeg ikke går noe særlig ned.
Har du noen linker til artikler på området?
Kommer ikke på noen videnskabelige artikler om det for øyeblikket, men Hyperlipid har skrevet om det.
Om manglende vekt-tap kan det være mange faktorer. Fiber kan være en. Mange reagerer også på meieriprodukter, som er notorisk fetende (kanhende jødene er inne på noe med å skille melk og kjøtt). Melkeprodukter er insulinotropiske (trekker insulin) og inneholder masse tørrstoff (som fôrer bakterier, som lagrer overskuddsenergien som fett på kroppen vår; se min tråd). Det tryggeste er smørolje. Noen tåler fløte o. s. v. Eksperimentèr.
|