Sv: Sara Bernhardt!
Da har jeg eksperimentert litt med sukrin og disse kakene.
Lagde bunnen av 3 eggehviter, 2 dl sukrin og 250 g malte mandler.
Jeg stekte dem litt lenge, så de ble litt sprøere enn de nok skulle vært, men smaken er helt nydelig.
Leste om smørkrem og om trøffelfyll før jeg lagde kremen inni - med det resultat at jeg glemte hva som skulle vært i de forskjellige fylltypene og i ettertid så at jeg hadde fått en mellomløsning til fyll, men det ble så utrolig godt at jeg tar med det også:
2 dl fløte
1,5 plate 85% sjokolade
1 ss sukrin
100 gram meierismør
3 eggeplommer.
Kokte opp fløten og tok av kjelen, lot sjokolade, sukrin og smør smelte oppi og når den var lunken rørte jeg inn eggeplommene. (Hvorfor jeg hadde oppi de eggeplommene vites ikke nå i etterkant, men det ble veldig godt).
Avkjølte sjokoladekremen og bunnene. Da kremen var tyknet satte jeg på topper med sjokoladefyll og satte kakene på et brett i fryseren.
Da de var blitt kalde smeltet jeg resten av sjokoladen med litt delfiafett, tok opp kakene og dyppet dem i sjokotoppingen.
Kakene ble helt nydelige!
__________________

|