Ovnsbakt kylling med sprøstekt ost og fløtesaus
Må bare dele denne med dere. Er helt avhengig av denne og har sikkert spist den 5 ganger den siste uka....
Stek kyllingfileter lett på begge sider i smør og krydre med salt og pepper
Legges i ildfastform i ovnen på 240 grader (varmluft med over -og undervarme) i ca. 20 minutter.
Etter 20 min. heller jeg godt med raspet ost over kyllingene og lar det steke til osten er sprø.
Fløtesausen lager jeg slik:
1 rødløk
5-6 champignong
1 fedd hvitløk
rød chilli (jeg bruker 2 thaichilli og liker det litt sterkt)
finhakkes og stekes i smør.
Krydre med salt og pepper og hell over matfløte.
(Idag hadde jeg også i en dæsj sukkerfri ketchup og tynnet sausen ut med litt vann. Det smakte også.)
Serveres med kokt blomkål og brokkoli og smaker helt fortreffelig 
|