Vis enkelt innlegg
Gammel 07-12-08, 19:22   #1
Sandy
Medlem
 
Sandy sin avatar
 
Medlem siden: Mar 2008
Hvor: Oslo
Innlegg: 156
Sandy er ny på veien

Ovnsbakt kylling med sprøstekt ost og fløtesaus

Må bare dele denne med dere. Er helt avhengig av denne og har sikkert spist den 5 ganger den siste uka....

Stek kyllingfileter lett på begge sider i smør og krydre med salt og pepper
Legges i ildfastform i ovnen på 240 grader (varmluft med over -og undervarme) i ca. 20 minutter.
Etter 20 min. heller jeg godt med raspet ost over kyllingene og lar det steke til osten er sprø.

Fløtesausen lager jeg slik:
1 rødløk
5-6 champignong
1 fedd hvitløk
rød chilli (jeg bruker 2 thaichilli og liker det litt sterkt)
finhakkes og stekes i smør.
Krydre med salt og pepper og hell over matfløte.
(Idag hadde jeg også i en dæsj sukkerfri ketchup og tynnet sausen ut med litt vann. Det smakte også.)

Serveres med kokt blomkål og brokkoli og smaker helt fortreffelig

__________________




Sandy er avlogget   Min kostholdsfilosofi: Lavkarbo Svar med sitat