Vis enkelt innlegg
Gammel 08-12-08, 08:12   #2
danish
Seniormedlem
 
danish sin avatar
 
Medlem siden: May 2008
Innlegg: 535
danish er en juveldanish er en juveldanish er en juvel

Sv: Jeg begynner faktisk å bli litt forvirret her inne

Maltitol er OK, fordi blodsukker- og insulin-effekten er svært liten.

Ketose er når kroppen kjører kun på ketoner. Det krever at insulinet er ganske lavt, og at det ikke er overskuddsglykogen i leveren. Ideèn er å begrense lipoprotein lipase, som fører til fettlagring. Lipoprotein lipase stiger når insulinet stiger.

Ja, mange Lindberg-folk er i ketose. Jeg tror Lindberg har flere kostholdsvarianter, blant annet en ketogen diett. Jeg kan ta feil. De har for lite glykogen i leveren og for lavt insulin-nivå til å gå ut av ketose.

Om matmengder, bør du vite at enkelte aminosyrer (proteintyper) trekker insulin. Dette gjelder særlig meieriprodukter. Selv en biff eller en omelett kan få insulinet ditt til å stige. I tillegg omdannes overskuddsprotein til glukose.

danish er avlogget   Min kostholdsfilosofi: Kwasniewskis bulldog (mettet fett/kolesterol + litt stivelse/alkohol + høyverdig protein) Svar med sitat