Vis enkelt innlegg
Gammel 09-12-08, 14:55   #5
JenJen
Seniormedlem
 
JenJen sin avatar
 
Medlem siden: Aug 2007
Alder: 40
Innlegg: 2.608
JenJen er en virkelig god ressursJenJen er en virkelig god ressursJenJen er en virkelig god ressursJenJen er en virkelig god ressursJenJen er en virkelig god ressursJenJen er en virkelig god ressursJenJen er en virkelig god ressursJenJen er en virkelig god ressursJenJen er en virkelig god ressursJenJen er en virkelig god ressursJenJen er en virkelig god ressurs

Sv: Søtstoff til kransekake

Jeg syns det ble veldig godt med Splenda i
Ciss har laget oppskrift, klipper og limer litt:

Stengene smaker helt som vanlig kransekake. Skal du lage kransekake bør nok oppskriften dobles.

320 gram mandler males (i oppskriften sto det at halvparten skulle skoldes først, men det gadd ikke jeg. Syns det er greit at den ikke er så fin jeg.
2,25 dl splenda blandes i *)
2 eggehviter eltes inn. Elt til seig masse.

Trill ut fingertykke staver og del opp i ca 8 cm lange biter. Jeg fikk 24 stenger.

Stekes på 180 grader i 10-15 minutter

*) *Jeg syntes de ble ganske søte, så man kan kanskje redusere søtstoffmengden litt.

Smelt eventuelt mørk chevaliersjokolade og dypp endene i sjokolade når kakene er avkjølt.


Prøvde meg på disse i fjor. Jeg hadde bare stavmikser så det ble grovhakkede mandler istedet. Jeg halverte Splendamengden, og jeg hadde ikke behøvd å bruke så mye engang..
Seige og gode

__________________


Rest if you must, but don't you quit.


JenJen er avlogget   Min kostholdsfilosofi: Lytter til kroppen Svar med sitat