Sv: Min matuke 49 *i bilder*
Opprinnelig lagt inn av elian, her.
Mmmm... Oppskrift? 
Skjær 1-2 løker i biter. Brun med masse smør ved middels varme. Tilsett tandoori masala-krydder (finnes på innvandrersjapper) og fingerstore strimler av 1-2 kyllingfilèter. Tilsett mer smør, 1 ss. balsamico (eller rødvinseddik) og èn boks tykk kokosmelk (eller ca. 1 dl. fløte eller rømme). La det trekke ved svak varme. Farven skal være rødlig (brunrød), ellers bør du tilsette mer tandoori masala.
For at den skal bli best, bør du bruke ghee istedenfor smør. For å lage ghee: smelt smør ved lavest mulig temperatur. Når smøret lukter popcorn og ikke lenger freser (men skummer svakt), så er den ferdig. Filtrèr med et tefilter (for å fjerne melkerestene), så du sitter igjen med ren smørolje.
|