Sv: For mye karbo??? (hjelp ny)
Hei
Du har spise masse hel og naturlig mat :-)
Jeg ville ha økt opp fettgraden (tror du ligger på ca 70g fett, kan gjerne nesten dobles). Kylling har omtrent ikke fett i kjøttet.
Ville ha gått over til mer stabilt fett som smør, kokos, oliven siden de ikke tar sånn skade av steking og lettere produseres naturlig.
Karboandelen er fin, du kan øke grønnsakene og halvere kjøttinntaket. Tror du fort har over 100g proteiner, 1g pr kg matchvekt er sånn ca nok om du ikke trener mye.
Om du sikter på lavkarbo-høyfett kan du gjerne spise mer nøtter om du liker det, mer salat, ost, litt bønner og linser, litt frukt og bær, mørk sjokolade, etc, etc.
Vil du i ketose må du være mer restriktiv med nøtter, bønner, linser, frukt, bær og sjoko.
Men veldig bra start !
|