Vis enkelt innlegg
Gammel 29-12-08, 20:11   #1
Øystein
Medlem
 
Øystein sin avatar
 
Medlem siden: Sep 2008
Hvor: Kristiansand
Alder: 43
Innlegg: 196
Øystein er på en erverdig vei

Slankekjøttkaker. Blir det nok fett?

Hei!
Har ca 2,5 kg medisterdeg som må steks og fryses innen i morgen.

Ser at mange blander 2 deler medisterdeg og 1 del kjøttdeig til disse slankekjøttkakene, men blir det fett nok?

I følge matvaretabellen er det 15,5 g fett i medisterdeg og 13,2 i kjøttdeig.

Lurer på om jeg skal tilsette litt kvernet sideflesk eller oksetalg?

Hadde vært veldig greit å finne ut av dette før deigen har gått ut på dato

__________________

Øystein er avlogget   Min kostholdsfilosofi: LCHF Svar med sitat