Sv: Hva gjør du når du vil kose deg?
Opprinnelig lagt inn av danish, her.
Små mengder sukker er gunstig, tror jeg, fordi det fører til mer palmitisk VLDL-kolesterol (som betyr at det harskner mindre). Sukker er et krydder, ikke fyllstoff. Demerara-sukker, Rapadura-sukker, melasse (som har vanvittig mye mineraler) og honning har ulik næring og smak, og dermed sin egen nisje.
God olivenolje er vanvittig dyrt. På linje med macadamia-olje. Litt brød vil ikke drepe deg. Hvit loff er best, p. g. a. lite gluten og fiber. Dessuten smaker den best.
Jeg går på ketolyse, så sukker og brød er fyfy foreløpig. Jeg har i grunnen aldri brukt særlig mye sukker i allefall (i ferdigvarer som sjokolade ja, men ikke raffinert sukker i te eller i kaker - baker ikke...) Jeg er derimot veldig glad i litt honning i teen, og det gleder jeg meg til å kunne bruke igjen. Men det blir ikke før jeg har gått ned mesteparten av det jeg skal ned.
Når det gjelder brød må jeg innrømme at jeg er mest glad i de grovere typene. Mer smak i dem synes jeg. Men til olivenolje er loff kjempegodt!!
__________________
¯`·.¸¸.·´¯`·.¸¸.·´¯`·.¸¸.·´¯`·.¸¸.·´¯`·.¸ ><((((º>
|