Vis enkelt innlegg
Gammel 11-01-09, 02:40   #1
Iset
Seniormedlem
 
Iset sin avatar
 
Medlem siden: Jan 2004
Hvor: Sola
Alder: 45
Innlegg: 10.031
Iset er bare helt fantastiskIset er bare helt fantastiskIset er bare helt fantastiskIset er bare helt fantastiskIset er bare helt fantastiskIset er bare helt fantastiskIset er bare helt fantastiskIset er bare helt fantastiskIset er bare helt fantastiskIset er bare helt fantastiskIset er bare helt fantastisk

Hvorfor snakker "ekspertene" om hardt fett?

Hva mener de egentlig med hardt fett og hvorfor mener de at fett som blir hardt i kjøleskapet, stivner i årene våre?

Tror de at vi har kjøleskapstemperatur innvendig? Er ikke kroppen rundt 37 grader innvendig? Har "ekspertene" sett en pakke smør som står i et rom med 37 grader? Er det hardt?

Kan noen forklare meg denne liksom-logikken? Hva MENER de egentlig?

__________________
Endelig i mål: minus 77 kg!
(Startvekt: 135 kg og 174 cm høy (bmi 44) - vekten i dag: 58 kg (bmi 19)
Iset er avlogget   Min kostholdsfilosofi: Vektoperert veganer Svar med sitat