Sv: Tidspunkt for måltid, og måltidsstruktur - Viktig??
Anbefaler å ha kokte egg liggende! Helst still et kokt egg midt i glaningen i kjøleskapet så når man fyser så er det det første man ser. Et egg med majo og karridryss, sammen med et stort glass vann, det tar knekken på de fleste "småsug". Kokte egg og majotuber kan også haes i veska, for situasjoner nevnt over.
Ellers så synes jeg at Minni1 har et poeng. Å være rigid de første ukene er ikke så dumt! Det er imidlertid viktig å høre på kroppen og lære å bli mett igjen. Det blir slettes ikke nødvendig å være rigid når man er i gang siden søtsuget blir borte. Og som sagt over, se etter ting du liker i ketosen, og ha det øverst og midterst i kjøleskapet. Du SKAL spise god lavkarbomat når du er sulten! Og om du er sulten selv om klokken er feil, så spis god mat!
Er du sulten og plages så kan du sprekke og gå over i den nedoverspiralen av "jeg sprakk og nå gir jeg f**n til (nevn dag i fremtiden)". Trikset er å si "nam! Og nå tilbake til kuren fra neste matbit".
|