Vis enkelt innlegg
Gammel 11-01-09, 19:57   #8
Veggpryd
Seniormedlem
 
Medlem siden: Jul 2007
Hvor: Romerike
Alder: 58
Innlegg: 2.462
Veggpryd har veldig mye å være stolt avVeggpryd har veldig mye å være stolt avVeggpryd har veldig mye å være stolt avVeggpryd har veldig mye å være stolt avVeggpryd har veldig mye å være stolt avVeggpryd har veldig mye å være stolt avVeggpryd har veldig mye å være stolt avVeggpryd har veldig mye å være stolt avVeggpryd har veldig mye å være stolt avVeggpryd har veldig mye å være stolt av

Sv: Ny merking av innhold i matvarer

Den merkingen der er jo helt ubrukelig etter min mening. Hvis man skal merke matvarer på den måten er man vel nødt til å bruke en standard måleenhet som f.eks. pr. 100 g. Hvis ikke vil jo en sånn merking bli for komplisert og vi blir nødt til å ha med kalkulator i butikken.

Kalorier:
Kalorier er en gammeldags måte å anslå næringsverdien i en vare, og vi som går på lavkarbo bryr oss vel filla om kalorier .

Sukkerarter:
Hvordan i all verden skal man tolke dette? Er det rent sukker det er snakk om - eller er det karbohydrater totalt.

Karbohydrater:
Hvorfor har de ikke med antall karbohydrater?

Mettet fett:

Matmyndigheter har slått sammen transfett med mettet fett, så merking av mettet fett kan bety både transfett og naturlig fett.

Det hadde også vært interessant å vite hvor mye KUNSTIG fett en vare inneholder, når man først skal merke fett mener jeg.


Sist redigert av Veggpryd : 11-01-09 kl 23:22.
Veggpryd er avlogget   Min kostholdsfilosofi: LCHF Svar med sitat