Vis enkelt innlegg
Gammel 11-01-09, 20:21   #9
trillian78
Seniormedlem
 
trillian78 sin avatar
 
Medlem siden: Nov 2008
Hvor: Oslo
Alder: 47
Innlegg: 1.175
trillian78 har veldig mye å være stolt avtrillian78 har veldig mye å være stolt avtrillian78 har veldig mye å være stolt avtrillian78 har veldig mye å være stolt avtrillian78 har veldig mye å være stolt avtrillian78 har veldig mye å være stolt avtrillian78 har veldig mye å være stolt avtrillian78 har veldig mye å være stolt av

Sv: Egg-, spinat- og fetamuffins

Opprinnelig lagt inn av Cyan, her.

Jeg lager noen spinatquiche som ligner veldig på disse. Jeg har oppi skinkebiter

Angående frysing, så har jeg opplevd at de ofte kan bli litt vannholdige, så jeg vil ikke anbefale å fryse i stor skala.

Kjekt å vite Cyan. Takk for tipset. Da skal jeg ikke fryse dem ned. Det har ellers ikke vært noe behov for det, for de forsvinner som regel ut av kjøleskapet og ned i magen før de rekker å bli gamle i allefall Også er de jo egentlig ganske enkle og lage, så da er det like greit å lage noen få ofte, isteden for å lage mange for nedfrysing.

__________________
¯`·.¸¸.·´¯`·.¸¸.·´¯`·.¸¸.·´¯`·.¸¸.·´¯`·.¸ ><((((º>
trillian78 er avlogget   Min kostholdsfilosofi: LCHF Svar med sitat