Tråd: Paprikadip
Vis enkelt innlegg
Gammel 11-01-09, 21:48   #1
trillian78
Seniormedlem
 
trillian78 sin avatar
 
Medlem siden: Nov 2008
Hvor: Oslo
Alder: 47
Innlegg: 1.175
trillian78 har veldig mye å være stolt avtrillian78 har veldig mye å være stolt avtrillian78 har veldig mye å være stolt avtrillian78 har veldig mye å være stolt avtrillian78 har veldig mye å være stolt avtrillian78 har veldig mye å være stolt avtrillian78 har veldig mye å være stolt avtrillian78 har veldig mye å være stolt av

Paprikadip

2 røde paprika uten frø - delt i to på langs
2,5 dl kremost
litt cayennepepper

Varm opp grillen i stekeovnen. Legg de halve paprikaene med skinnet opp på en stekeplate under grillen. La dem grille i 10-15 min, eller til skallet begynner å bli svart med bobler. Legg paprikaene i en plastpose og knyt igjen. Vent til paprikaene er så avkjølt at du kan håndtere dem.

Fjern skinnet på paprikaene. Hakk kjøttet grovt og ha det i en blender med kremost og cayennepepper. Kjør til det er en glatt saus/dip.

__________________
¯`·.¸¸.·´¯`·.¸¸.·´¯`·.¸¸.·´¯`·.¸¸.·´¯`·.¸ ><((((º>
trillian78 er avlogget   Min kostholdsfilosofi: LCHF Svar med sitat