Vis enkelt innlegg
Gammel 12-01-09, 22:57   #7
danish
Seniormedlem
 
danish sin avatar
 
Medlem siden: May 2008
Innlegg: 535
danish er en juveldanish er en juveldanish er en juvel

Sv: Test-diett for candida-allergi

Opprinnelig lagt inn av Enid, her.

Vittig at du spør, for jeg har ikke helt peiling!

Vet at det har noe med skorpe og soppdannelse å gjøre - på vanlig hvitost er det skorpe... men vet ikke noe mer enn dette.
Glemte å spørre om det hos legen, skal se om jeg klarer å finne ut av det!

Slik som det står på matskjemaet mitt så er alle smøreoster ok

Bra tråd.

Ost med skorpe har histamin, fordi den er lagret. Mange som "har" candida, har faktisk ikke candida, men allergier mot ulike kjemikalier i mat (f. eks. salisylsyre i tomater og histamin i vin/lagret ost). Her skrives det litt om det.

Skjemaet her minner mye om Failsafe-dietten, som anbefales folk med matvareallergier. Det er utrolig bra hvis noe slikt fungerer (mot ekte candida!), men det kan det også være matvareallergier. Candida blusser gjerne opp igjen. Det gjør ikke matvareallergier, så lenge du holder deg i skinnet.

Det viktigste er uansett å finne noe som funker.

danish er avlogget   Min kostholdsfilosofi: Kwasniewskis bulldog (mettet fett/kolesterol + litt stivelse/alkohol + høyverdig protein) Svar med sitat