Vis enkelt innlegg
Gammel 12-01-09, 23:29   #154
trillian78
Seniormedlem
 
trillian78 sin avatar
 
Medlem siden: Nov 2008
Hvor: Oslo
Alder: 47
Innlegg: 1.175
trillian78 har veldig mye å være stolt avtrillian78 har veldig mye å være stolt avtrillian78 har veldig mye å være stolt avtrillian78 har veldig mye å være stolt avtrillian78 har veldig mye å være stolt avtrillian78 har veldig mye å være stolt avtrillian78 har veldig mye å være stolt avtrillian78 har veldig mye å være stolt av

Sv: Være med på ny runde fra 12. januar?

Opprinnelig lagt inn av Smiline, her.

Det er klart det kan gå greit med en liten tomat eller to, men med et jevnt inntak av grønt resten av dagen gir ikke det mye til å bruke på tomater. Så lenge regnskapet er i balanse.
Nå er jo tomater ulike og. de tomatene vi er vant med å spise fra før av i Norge er gressaktig i smaken og sure, mens cherry tomater er veeeldig søte i smaken. Kan ikke forestille meg at de har samme karb innhold pr 100 gram.

Fant det her: http://www.carb-counter.org/veg/search/Tomatoes/1100

Cherry: 0.67 g pr stk. Da er det lettere å regne i forhold til dags "kvoten".

Så vidt jeg kan forstå sier denne tabellen at cherrytomater har 2,72 karber per 100 g. Litt mer enn den tabellen jeg bruker. Vil tro det er en del naturlig variasjon alt etter hvilken årstid, hvor tomatene har grodd, om de plukket modne eller umodne osv. Denne sier at en cherrytomat har 0,47 karber (etter at man har trukket fra fibrene, med fibrene er det 0,67). Akkurat det vil jo være avhengig av om det er store eller små cherrytomater da... Men for all del... Vi kan jo runde opp til 3 g karber per 100g og det vil fortsatt ikke være mer karber enn det er i brokkoli...

__________________
¯`·.¸¸.·´¯`·.¸¸.·´¯`·.¸¸.·´¯`·.¸¸.·´¯`·.¸ ><((((º>
trillian78 er avlogget   Min kostholdsfilosofi: LCHF Svar med sitat