Vis enkelt innlegg
Gammel 13-01-09, 21:07   #3
trillian78
Seniormedlem
 
trillian78 sin avatar
 
Medlem siden: Nov 2008
Hvor: Oslo
Alder: 47
Innlegg: 1.175
trillian78 har veldig mye å være stolt avtrillian78 har veldig mye å være stolt avtrillian78 har veldig mye å være stolt avtrillian78 har veldig mye å være stolt avtrillian78 har veldig mye å være stolt avtrillian78 har veldig mye å være stolt avtrillian78 har veldig mye å være stolt avtrillian78 har veldig mye å være stolt av

Sv: Johannes melet

Opprinnelig lagt inn av Regan, her.

Dere vet hva jeg mener..
Kan dere fortelle meg hva dere bruker det til?
Det kostet 55 kr for et lite glass på helsekosten på storo. Synes det var mye for så lite...

Det er et fortykningsmiddel. Istedenfor hvetemel og maizena. Til supper og sauser og desserter og sånt. Og ikke minst i brøderstatninger som polarbrød o.l. Det er veldig VELDIG drøyt. Du trenger altså bare bruke pittelitt av gangen. Mener at det er billigere hvis du kjøper den varianten som heter Nestargel på apoteket. Er noe sånt som 95% johannesbrødkjernemel. Se denne linken også: http://forum.lavkarbo.no/showthread....r%F8dkjernemel

__________________
¯`·.¸¸.·´¯`·.¸¸.·´¯`·.¸¸.·´¯`·.¸¸.·´¯`·.¸ ><((((º>
trillian78 er avlogget   Min kostholdsfilosofi: LCHF Svar med sitat