Fett viktig i lavkarbo?
Dette er min andre runde med lavkarbo og jeg kommer også denne gangen til å følge mitt eget opplegg, med hjelp av dette fantastiske forumet.
Jeg tok av 25kg på mellom 3 og 4 mnd sist gang og spiste da ikke noe særlig fett. Det går mye i magert kjøtt (svin, kylling etc..) litt fisk og grønnsaker. Spiser salater med bladsalat, agurk, litt paprika mm. masse kylling/skinke, egg, ost (feta eller vanlig varierer) og ellers blir det endel blomkål/broccoli, enten vanlig eller gratinert med ost. Jeg bruker ikke stekesmør, sauser eller annet fett utenom det som er inkludert i det over. Jeg tar C-vitamin og tran, og skal finne meg et egnet multivitamin. Alt i alt blir det veldig, veldig mye kjøtt, og jeg måler inntaket av karbohydrater og holder meg godt under 20g. Drikker vann og bris/farris. Er i ketose nå. Jeg har ikke de store behovene for eksperimentering med artige matoppskrifter (litt også fordi jeg hater å lage mat) og har ikke noe søtsug, eller snopelyst.
Dette funker jo for meg, så må jeg spise fetere? Har tatt av veldig mye bare på første uken.
__________________
|