Tråd: Noen som vet?
Vis enkelt innlegg
Gammel 14-01-09, 17:52   #1
matitt
Medlem
 
matitt sin avatar
 
Medlem siden: Sep 2008
Hvor: Grenland
Alder: 47
Innlegg: 394
matitt er ny på veien

Noen som vet?

Har liksom ikke helt skjønt om man har lov til å spise Splenda på induksjon? Eller hva med 86 sjokolade? Littegrann bare, selvsagt.
Og er det bedre å spise litt 86 med "ekte" sukker, enn å spise sukkerfri sjokolade? (Nå snakker jeg ikke om induksjonen, men generelt sett)... Og har det virkelig noe å si om man tar en tyggis med xylitol eller sorbitol? Er det ikke forsvinnende små mengder i EN tyggis?
Hadde blitt veldig glad for svar, O store Lavkarbo-Guruer

__________________


matitt er avlogget   Min kostholdsfilosofi: Egenkomponert lavkarbo Svar med sitat