Vis enkelt innlegg
Gammel 13-03-05, 19:48   #6
Nille
Administrator
 
Nille sin avatar
 
Medlem siden: Feb 2004
Alder: 68
Innlegg: 16.021
Nille er bare helt fantastiskNille er bare helt fantastiskNille er bare helt fantastiskNille er bare helt fantastiskNille er bare helt fantastiskNille er bare helt fantastiskNille er bare helt fantastiskNille er bare helt fantastiskNille er bare helt fantastiskNille er bare helt fantastiskNille er bare helt fantastisk

Roy !!
Gå inn på oppskrifter, både induksjon og vedvarende, så ser du hva vi spiser. Det gå'kke an å liste opp alt vettu, det er alfor mye !!

Enkelt sagt så spiser du alt untatt brød, poteter, ris og pasta, sukker og alt det andre du holdt deg unna på induksjonen. NÅ øker du karbene sakte med sikkert med 5 karber pr uke ca.

Har du lest boka ????

Her er noe jeg har postet tidligere ang vedvarende:

Opprinnelig lagt inn av Nille

Både brød og nøtter tilhører Atkins Fase 2. Vedvarende vekttap. I den norske utgaven har den viktige vedvarende stigen, den som viser hvilken rekkefølge det er tjenelig og tilbakeføre visse matvarer i kostholdet på, ikke tatt med i det hele tatt. I min engelske utgave (2003) står denne på side 171:

Uke
1. (25 karbohydrater pr dag) Mer salat og grønnsaker fra tillatte matvare lista
2. (30 karbohydrater pr dag) Friske oster (som cottage cheese etc)
3. (35 karbohydrater pr dag) Frø og nøtter
4. (40 karbohydrater pr dag) Bær og visse meloner
5. (45 karbohydrater pr dag) Vin & andre lavkarbo spiritus
6. (50 karbohydrater pr dag) Belgfrukter, bønner
7. (55 karbohydrater pr dag) Frukt (utenom bær og meloner)
8. (60 karbohydrater pr dag) Stivelsesholdige grønnsaker
9. (65 karbohydrater pr dag) Korn

Det er riktignok kun en anbefaling, men ved å tilføre matvarene i denne rekkefølgen og bare en gruppe om gangen, vil man finne ut om det er noen matvaregrupper man reagerer på og bør vente med. Mange hopper over trinn. Jeg er ikke noe glad i ost og gikk til nøtter isteden. Noen blir også på et trinn lenger enn en uke.

Få personer klarer å føre tilbake alle disse under fase 2. Mange må faktisk vente til både fase 3 og 4 før de har lagt til alle gruppene. Rekkefølgen er ikke tilfeldig valgt, men satt opp etter karboinnhold og GI belastning. Følger man denne listen er sjansen bedre for å unngå blodsukker svingninger, siden man går så gradvis oppover.



Mer grønnsaker, du legger til mer ost, bær, nøtter etc. De på linken som Lise posta. Der står det mye !
Fase 2: Vedvarende vekttap

og her er oppkriftene......
http://forum.lavkarbo.no/forumdisplay.php?f=24
http://forum.lavkarbo.no/forumdisplay.php?f=46

Stort mer kan jeg ikke si .....

__________________
Life is short ~ break the rules ~ forgive quickly ~ kiss slowly ~ love truly ~ laugh uncontrollably ~and never regret anything that made you smile
Nille er avlogget   Min kostholdsfilosofi: Atkins Svar med sitat