"Single-mat"
Navnet kom fra en tidligere kollega av meg som mente det passet for denne maten spiste man helst aleine for å ikke bli sett, og ikke imponerte den noen heller mente hun 
Uansett, den passer på lavkarbo når man er skikkelig matlei.
Gjør følgende:
Brun sopp, skinke el. bacon/kjøttdeig/kyllingrester, løk/purre/vårløk, evt litt paprika, og litt "al dente"-kokt brokkoli i småbukketter i panna. Dra panna tilside, og hiv på ost til det dekker, og da hiver du på litt ekstra.. La stå på laveste varme, eller bare ved siden av plata (gjerne med lokk) til osten er smeltet. Helles i dyp tallerken, og spises! :
Som dere skjønner kan man blande nesten hva som helst oppi denne, så det er en slags pytt i panne. Viktigst er vel egentlig osten
de som ikke er på lavkarbo spiser den ofte med makaroni i stedet for brokkoli.
__________________
Persistance pays!
|