Vis enkelt innlegg
Gammel 16-01-09, 23:36   #1
Trampe70
Medlem
 
Trampe70 sin avatar
 
Medlem siden: Jan 2009
Hvor: Trøndelag
Alder: 47
Innlegg: 169
Trampe70 er på en erverdig vei

Bacon og kjøttpålegg med glukose/dextrose?

Mannen min har leta butikker rundt i dag etter bacon uten glukose. Kom hjem med en det sto dextrose på (det er samme sak sant?). Har også oppdaget at det står glukose på masse kjøttpålegg, bl.a. kokt skinke og okserull fra Gilde (i tillegg til baconet som ble kjøpt tidligere i uka).

Hva spiser dere av dette? Er dette i så små mengder at man ikke trenger å bry seg? Evt hva slags bacon, kjøttpålegg er ok? (merke, navn...)

Av skinke på boks, hva bruker dere som er ok der?

__________________

Ned 11,9 kg siden start 15. januar 2009.
Ketolyse 15.1.-27.3. Nå fedoninspirert/generell lavkarbo.
Trampe70 er avlogget   Min kostholdsfilosofi: Før: Ketolyse. Nå: Fedoninspirert/generell lavkarbo Svar med sitat