Vis enkelt innlegg
Gammel 17-01-09, 01:36   #31
Karbosara
Seniormedlem
 
Karbosara sin avatar
 
Medlem siden: Sep 2007
Hvor: Fjerdingby
Alder: 58
Innlegg: 7.302
Karbosara er bare helt fantastiskKarbosara er bare helt fantastiskKarbosara er bare helt fantastiskKarbosara er bare helt fantastiskKarbosara er bare helt fantastiskKarbosara er bare helt fantastiskKarbosara er bare helt fantastiskKarbosara er bare helt fantastiskKarbosara er bare helt fantastiskKarbosara er bare helt fantastiskKarbosara er bare helt fantastisk

Sv: Hva gjør jeg galt?

Det går jo an å bytte ut cottage cheese med vanlig ost. Norvegia, brie, camembert, osv...de har litt fett, og så kan du lage ditt eget kryddersmør. Kjøp usaltet meierismør og krydre det med det krydderet du liker...pass på at krydderet ikke har sukker/glukose i seg. Jeg tar av det smøret og smører på en skive gulost...det er fett, og det er mettende og mektig...men helt greit å gjøre...

vanlig fete produkter som salami, fårepølse, røkelaks...kommer ikke på mer akkurat nå...men det er greit å spise det i stedet for de magrere variatene...

det skal mye til før det blir for mye fett. Mener å ha lest at fett er det eneste vi får i oss som kroppen ikke lagrer...for mye karbo med fett er ikke bra , men fett uten karbo gjør fettet ufarlig for kroppen. Overskudd på karber lagres som fett i kroppen. overskudd av proteiner kan omdannes til sukker i kroppen og dermed lagres som fett, men overskudd av fett kommer bare ut igjen...så sant man holder seg til lite karber...

__________________
fra Karbosara... vei mot lettere
tider!
Den siste nedtur-Velkommen hjem til meg! Blogg


Karbosara er avlogget   Min kostholdsfilosofi: Ketolysekuren, startet 1.nov, 2007 Svar med sitat