Himmelsk kalkungryte!
Dette trenger du: - Masse kjærlighet
- Smør, ghee eller cocosa til steking
- ca 400g kalkunstrimler
- 2 store løk i strimler
- 1 rød paprika i strimler
- 1/3 liten squash i strimler
- 1/3 stor grønn chilli i strimler
- 2/3 pk hakket tomat fra rimi i pappkartong
- 1 ss Tandori masala fra Rajah (pasta på glass)
- 1 dæsj fløte
- 1 dæsj vann
- 3-5 dæsjer god olje
Slik gjør du: - Smelt smør i en panne
- Stek kalkunen
- Ha i løk - la frese litt sammen med kalkunen
- Ha i paprika
- Ha i chilli
- Ha i hakket tomat
- Ha i tandori masala
- Legg lokk på
- Trekke litt
- Ha i squash
- Trekke litt
- Ha i en dæsj vann
- Ha i en dæsj fløte
- Trekke litt
- Når det begynner å bli ferdig skrur du av platen... venter noen minutter
- Så blander du inn oljen.
- Serveres sammen med råkost!
(middag for 2...)
Råkost: - Raspet kålhode
- Raspet gullerot
- Raspet squash
- Raspet selleri
- Raspet eple
- Litt presset sitron
Himmelsk godt!  Kan ikke beskrives med ord! 
__________________
Noe du lurer på? Sjekk FAQen."Kommunikasjon har ikke bare med offentlig transport å gjøre".
|