Vis enkelt innlegg
Gammel 17-01-09, 18:41   #21
danish
Seniormedlem
 
danish sin avatar
 
Medlem siden: May 2008
Innlegg: 535
danish er en juveldanish er en juveldanish er en juvel

Sv: Bacon og kjøttpålegg med glukose/dextrose?

Opprinnelig lagt inn av trillian78, her.

Her om dagen kjøpte jeg røykalaks. Når jeg kom hjem så jeg at det stod på innholdsfortegnelsen at produktet var tilsatt sukker. Mens på næringsinnholdet står det 0 karber... Noe muffins med den merkinga altså...

Sukker er tradisjonelt blitt brukt som krydder i marinader, bl. a. til spekemat. Det er ikke en nyvinning fra sukkerindustrien. Det brukes små mengder (sett hva som blir igjen i kjøttet), og skal derfor ikke påvirke karbohydratinnholdet. Men, enkelte produsenter (les: Gilde) bruker ofte ekstra mye sukker til å dekke over dårlig råvarekvalitet.

Som sagt skal First Price sitt bacon være trygt. Det finnes på Bunnpris, Kiwi og Ultra (muligens Meny?).

__________________
In the act of breathing there are two gifts of grace: taking in the air and being relieved of it. The former oppresses, the latter refreshes; life is so wonderfully mixed. Thank God when he burdens you, and thank him when he sets you free again.
danish er avlogget   Min kostholdsfilosofi: Kwasniewskis bulldog (mettet fett/kolesterol + litt stivelse/alkohol + høyverdig protein) Svar med sitat