Sv: Jeg er blitt en kokk
Trampe70: Her er oppskrift!
4 eggehviter
4 plater gelatin
0,5-1 dl strøsøtning (natreen, splenda osv...)
0,5-1 ss cocosa extra virgin olje
ca 150 g Anton Berg sukkerfri sjokolade (3 plater)+noen klatter smør (smeltes til sjokoladetrekk til bollene).
Smelt gelatin i vannbad, la kjølne litt.
Stivpisk hvitter og søtning.
Tilsett cocosa under pisking, tilsett deretter gelatinen i tynn stråle under fortsatt pisking.
La stå i 5-10 min.
Legg 25 små boller på et fat, av "skumblandingen". Sett dem kjølig.
Smelt sjokolade og smør i vannbad. Dynk bollene med sjokolade og smør det litt utover så det dekker dem. Sett i kjøleskap et par timer, gjerne mer, og nyt 
Oppskriften fantes her inne 
__________________
2018: Ned 5-10 kg etter sykdomsperiode. (Tidligere vekttap: 21 kg i perioden 2007-2010)
|