Alle som kjøper revet ost, sjekker dere om det er jukse-ost eller ordentlig ost?
Jeg trodde de fleste var klar over dette, men nå innser jeg at mange ikke vet om det, så jeg lager en opplysningstråd. Det er jo ganske greit å få med seg dette, selv om de fleste sikkert vet det.
Altså, det finnes jo ganske mange typer ferdigrevet ost i butikkene. Men ikke alt dette ER ost. Noen er laget av bla. palmeolje og POTETSTIVELSE, og kalles "analoge oster". Palmeolje er vel kanskje ikke så usunt som de skal ha det til, siden dette er mettet fett, men jeg ville nå bare nevne det. Ekte ost er best og inneholder mindre karbo.
Står det OST på pakkene, er det ost. De har nemlig ikke lov å skrive OST på disse jukseostene. Da står det bare "revet", "topping" og lignende. Står det ikke ost på, styrer jeg unna.
Her står mer:
Dette er ikke ost!
__________________
Endelig i mål: minus 77 kg!
(Startvekt: 135 kg og 174 cm høy (bmi 44) - vekten i dag: 58 kg (bmi 19)
|