Vis enkelt innlegg
Gammel 15-03-05, 08:35   #11
TinaF
Ubekreftet Medlem
 
TinaF sin avatar
 
Medlem siden: Feb 2005
Hvor: Jeg er fra byen hvor det alltid regner..
Alder: 38
Innlegg: 228
TinaF er en juvelTinaF er en juvelTinaF er en juvel
Question

kalkunpølser? frokost?

Hver gang jeg har gått på induksjon har jeg spist kalkunpølser som erstatning for egg (hvis jeg ikke har egg, el rett og slett bare blir kvalm av tanken på "egg igjen..."). Jeg spiser toppen 2 (=100g) til frokost, og holder meg unna dem resten av dagen (Kanskje en el. to som erstatning for lunsj hvis det er krise). De inneholde som sagt 5,3 karber per 100 g, noe som vil si at jeg får i meg 5,3 karber til frokost (sett at pølsene er det eneste jeg spiser)... og det er vel ikke så gale det? - Jeg sier meg forresten enig i at det ikke bør bli vane og hverdagskost, men som variasjon er det vel greit å ha noe godt å ty til?

Noen som har noen formening? (-samt noen gode frokosttips i en kjedelig hverdag?)

__________________
"You always get more of what you focus on in life"
TinaF er avlogget   Min kostholdsfilosofi: Ingen filosofi... bare sunne *tanker* Svar med sitat