Opprinnelig lagt inn av Kitt, her. Jukseris http://forum.lavkarbo.no/showthread....light=jukseris Man tager blomkål, river på råkostjern og nuker i mikroen-> "føles" som ris! Blomkålmos Kok så mye blomkål du vil (myyyyye blir borte i koken), kokes knapt mør, tilsett meierismør (mye) og en fløteskvett. Mos til fin mos med stavmikser Mmmmmmmmm Nabojenta trodde hun ikke ville like det, men tigget pent om å få resten av bollen!
Opprinnelig lagt inn av Kitt, her.
Jukseris http://forum.lavkarbo.no/showthread....light=jukseris Man tager blomkål, river på råkostjern og nuker i mikroen-> "føles" som ris! Blomkålmos Kok så mye blomkål du vil (myyyyye blir borte i koken), kokes knapt mør, tilsett meierismør (mye) og en fløteskvett. Mos til fin mos med stavmikser Mmmmmmmmm Nabojenta trodde hun ikke ville like det, men tigget pent om å få resten av bollen!
Føles som ris, smaker som rå blomkål hehe Er den mosen noe jeg kunne tatt og momlet litt som kveldsmat f.eks for å fylle opp med resten av karboene da? Regner du karboene ut i fra den rå blomkålen?