Tråd: Partystoppere
Vis enkelt innlegg
Gammel 22-01-09, 19:48   #17
trillian78
Seniormedlem
 
trillian78 sin avatar
 
Medlem siden: Nov 2008
Hvor: Oslo
Alder: 46
Innlegg: 1.175
trillian78 har veldig mye å være stolt avtrillian78 har veldig mye å være stolt avtrillian78 har veldig mye å være stolt avtrillian78 har veldig mye å være stolt avtrillian78 har veldig mye å være stolt avtrillian78 har veldig mye å være stolt avtrillian78 har veldig mye å være stolt avtrillian78 har veldig mye å være stolt av

Sv: Partystoppere

Opprinnelig lagt inn av Photobscura, her.

Men altså dere, man må jo bare måle ting opp mot hverandre! At noe er en partystopper betyr ikke at man ikke kan gjeninnføre det når ønsket vekttap er nådd!
Å si at man "ikke klarer seg uten" det eller det, den tror jeg ikke noe på! Som sagt; Hva er viktigst; Å oppnå det vekttapet og den helsa man ønsker, eller å spise rømme og ost?
Jeg synes ikke valget er særlig vanskelig.
Dessuten vet jeg at jeg kan spise litt nå og da når jeg har gått ned det jeg skal.

Ikke mist motivasjonenen! Tenk på hva dere oppnår med noen små forsakelser for en viss periode

Jeg er forsåvidt enig i dette altså photo Viktige poenger! Prioriteringen er ikke spesielt vanskelig. Men det er likevel sånn at jeg mener kostholdet blir vanskeligere enn det var tidligere. Det krever mer viljestyrke. Jeg er jo alt for glad i ost og rømme.

På den annen side er man jo blitt litt bortskjemt på denne ketolysekuren da. Jeg har aldri vært borti en diett/kur som er så enkel å gjennomføre. Selv dersom man må kutte ost og rømme tror jeg det blir både enklere, sunnere og mer tilfedsstillende enn hvilken som helst lavkaloridiett.

Opprinnelig lagt inn av Nicpins, her.

Jeg tror nok også at det kan være det ja, Trillian Bringebær og nøtter er kjente syndere dessverre.

Håper på det ja! Det er det som er enklest å kutte. Har spist en del av det i det siste fordi det er enkelt å komme opp i karbantall med bringebær og nøtter. Har hatt litt problemer med å få i meg nok karber (er jo mett hele tida). Får heller prøve å være bevisst på å spise grønnsaker med høy egenvekt for å få i meg de karbene.

__________________
¯`·.¸¸.·´¯`·.¸¸.·´¯`·.¸¸.·´¯`·.¸¸.·´¯`·.¸ ><((((º>
trillian78 er avlogget   Min kostholdsfilosofi: LCHF Svar med sitat