Fiskegrateng
Dette ble så utrolig nydelig
Restefisk (steinbitt for meg denne gangen)
1 Stor fersk skive med laks, beinet ut og skåret i terninger.
Purreløk
Brokkoli
Blomkål
Ha over salt og pepper og gni litt inn
2,5 dl fløte
1 stor ss rømme
(Varmes)
1 neve med revet Jarlsberg
2 eggeplommer
(røres inn, må ikke koke)
Muskat, Salt og kvernet pepper, evt litt "fish and seafood" krydder.
Hell over sausen og strø over Jarlsberg.
Stekes i ovnen på midterste rille i 20 min på 225 gr.
Reker hadde og smakt godt her...
Ikke la sausen dekke over hele, fisken og grønnsakene slipper vann så det kan bli litt for mye væske om det brukes fo mye saus over før den stekes.
Nyyt middagen
__________________

Sist redigert av Smiline : 22-01-09 kl 22:29.
|