Sv: Jeg er ny og vil UNNGÅ ketose - trenger råd
Jeg gikk over til noe mer Fedonaktig for noen måneder siden. Det viktigste jeg gjorde var å ikke tilføre spesielt mye fett i maten, men fortsatt spise mat med fett, jeg spiser linser, bønner, kikerter og veldig mye grønnsaker, særlig løk og tomat som har litt høyere karboinnhold og høy egenvekt.
Jeg spiser mye frø og nøtter, og det hender jeg spiser litt fiberrik (men tror ikke magen blir så glad for det, så lurer på å kutte det ut).
Jeg spiser gjerne mellommåltider som består av en neve nøtter eller oliven, så på en vanlig fedoninspirert dag så blir det omtrent fem seks måltider. Jeg teller overhodet ikke karber eller kalorier, men passer på å holde et jevnt blodsukker og at jeg til en hver tid ikke er sulten.
Dette fungerer veldig bra for meg, men i perioder hvor jeg har dårlig tid eller dårlig råd, så skrur jeg opp fettnivået og spiser mindre kh, men gjennomfører det i tilfelle hele dagen. Det kan nok hende jeg går inn og ut av ketse relativt ofte, men så lenge jeg tangerer det med langsomme karbohydrater så er det ikke noe problem for meg. Man produserer ketoner helt opp til hundre gram om dagen, men man er ikke i målbar ketose før man er under minst femti, for noen helt ned i femten eller tjue. Da er det snakk om ren fettforbrenning.
__________________
“What matters most is how well you walk through the fire”
-Charles Bukowski
Siste rest, nytt forsøk:

Minus 31,3 kilo på lavkarbo!
|