Tråd: Fromasj
Vis enkelt innlegg
Gammel 27-01-09, 08:45   #1
Camz
Medlem
 
Camz sin avatar
 
Medlem siden: Jan 2009
Hvor: Rogaland
Innlegg: 136
Camz er på en erverdig vei
Thumbs up

Fromasj

Jeg pleide å lage gelekake før å nå lager jeg etter nesten samme oppskrift.

2 små kremfløter
1 liter litt sterk fun light bringebær
16 gelatinplater
2 ss splenda

Kok opp saften og tilsett gelatinen. Ta en kakeform å hell litt gele så det dekker 1-2 cm i bunn. Hell resten i en bolle å sett alt geleen til avkjøling. Når den har blitt helt stiv kan du ta en ny bolle å piske kremfløte og splenda til krem. Så blander du kremen og geleen med en stavmikser. Bruk helst stavmikser hvis ikke blir det ikke fromasj. Deretter heller du fromasjen over i kakeformen å lar den stå i en time til kjøling.
Når du skal ha den ut av formen så er det lurt å dyppe den i varmt vann et øyeblikk for å løsne geleen på toppen.

Denne kaken er knallgo å en sikker vinner

Camz er avlogget   Min kostholdsfilosofi: Ketolyse igjen :) Svar med sitat