Vis enkelt innlegg
Gammel 28-01-09, 22:51   #6
Kitt
Seniormedlem
 
Kitt sin avatar
 
Medlem siden: Jan 2008
Hvor: Asker
Alder: 58
Innlegg: 18.153
Kitt er bare helt fantastiskKitt er bare helt fantastiskKitt er bare helt fantastiskKitt er bare helt fantastiskKitt er bare helt fantastiskKitt er bare helt fantastiskKitt er bare helt fantastiskKitt er bare helt fantastiskKitt er bare helt fantastiskKitt er bare helt fantastiskKitt er bare helt fantastisk

Sv: sjokolade fra sukkerfritt

Jada, har prøvd det meste jeg. Har dia2 og spiste sukkerfri sjokkis lenge før jeg dukket opp på dette forumet.

Det finnes mange sukkerfri sjokolader og noen av dem er faktisk utrolig gode. Fra Cavalier, Cachet etc, men fordelen med Anton Bergh sin er at den er ren sjokolade, smaker godt, kan smeltes og brukes som en helt "vanlig" sjokolade.

Og du må ikke i en fancy butikk eller til utlandet for å få tak i den:

DE HAR DEN PÅ REMA

Jeg bruker den i bringebærisen, smelter den sammen med cocosa til ekstra fet sjokolade med nøtter oppi eller bare spiser den bar!

__________________
Kitt er avlogget   Min kostholdsfilosofi: Syns "Less carbs" høres fornuftig ut! ;) Svar med sitat