Sliter med å snu kostholdet, mekke nye løsninger på gamle oppskrifter (dvs. omgjøre til lavkarbo) og vanskeligere er det å komme på nye retter.. *sukk* (men får masse inspirasjon og hjelp fra forumet) Så derfor er det så godt med dei enkle rettane.. Som; koteletter.. Sambuaren har steikt dei på steikepanne i alle sine dager.. Men eg er vandt med at ovnsbakte koteletter blir bedre.. Så me "hamstra" koteletter på tilbud på Coop her for noen uker siden.. Då me hadde god plass i frysen.. Satte ut kotelettene til tining ein time.. før eg satte dei i ovnen på 200 grader.. Vart litt mobba for min "ovnsbakt er BEST" kommentar.. Når dei viste seg å bli krittkvite og tørre som papir.. (har seinare prøvd med: 200 grader + grill element- samme resultat 225 grader - samme resultat.. 225grader + grill element - samme resultat sette brettet lenger opp i oven.. eller lengre ned.. - samme resultat.. lite olje/masse olje.. ingen forskjell..) Kva er det eg gjer feil? .. begynner sakte men sikkert å gi opp kokkelering skills'ene mine..