Vis enkelt innlegg
Gammel 31-01-09, 19:18   #8
danish
Seniormedlem
 
danish sin avatar
 
Medlem siden: May 2008
Innlegg: 535
danish er en juveldanish er en juveldanish er en juvel

Sv: Er ricotta mulig å spise?

Opprinnelig lagt inn av Carisma, her.

Hvordan er fettinholdet i den?

Ricotta fra kumelk har rundt 8-10 %. Ricotta (som betyr "kokt igjen" på italiensk) er laget av mysen som blir til overs fra osteproduksjon. Den inneholder dessuten 3-4 % laktose, som gir en karakteristisk søtsmak.

__________________
In the act of breathing there are two gifts of grace: taking in the air and being relieved of it. The former oppresses, the latter refreshes; life is so wonderfully mixed. Thank God when he burdens you, and thank him when he sets you free again.
danish er avlogget   Min kostholdsfilosofi: Kwasniewskis bulldog (mettet fett/kolesterol + litt stivelse/alkohol + høyverdig protein) Svar med sitat