Sv: Det begynte så bra, men hva skjer nå?
Det kan være mange årsaker til at man stagnerer.
Mange stopper opp i uke 2 eller uke 3, for så å gå nedover igjen. Men det vet dere jo allerede 
Det er lurt når man har stått lenge stille, evt begynner å gå opp og sette seg i tenkeboksen å gå igjennom hva man spiser.
Drikker du nok vann ? får du i deg nok fett ? spiser du for store posjoner ?
men alt dette står jo i boken.
Jeg har selv mottatt en del tips siden jeg har vært i samme situasjon, mye går på at man er forskjellig alle sammen og hver og en må da prøve seg frem.
Noen går overhode ikke ned hvis de rører noe med søtningsstoffer i, andre tåler overhode ikke å drikke vin. Noen kan bare ha 10-15 karber for dag og andre må opp i 15-25 karber.
jeg tror at jeg selv ikke går ned pga baconcrisp og nøtter. ( tester dette ut selv nå.)
En fin regel : spis mat som har mer fett enn proteiner i seg. Brie fremfor vanlig gulost etc.
Forsk litt på dette hvis du står stille over lengre tid.. og finn rette veien for deg .
Det er jo meningen at man skal gå ned når man er på kur 
__________________

revmatiker og Lavkarbo-veteran siden 2009.. prøvd de aller fleste diettene.. Er nå i gang med siste innspurt så derfor ny ketolyserunde.
|