Jeg har siden søndag slitt med kvalme og diare, og det meste av mat frister ikke. Jeg har prøvd å holde meg til lavkarbomat, men har nå gitt opp. Så for første gang i dag siden jeg statet med ketolyse i april i fjor, har jeg spist karborik mat. Jeg har spist potetgull, og jeg har smakt litt potetmos (som slettes ikke var noe godt ). Men nå er jeg litt usikker på om dette vil virke stoppende, eller om kroppen vil reagere siden den ikke er vandt til sånn mat Noen som kan anbefale stoppende lavkarbomat? Når dere er syke, står dere fast på å holde dere til det vanlige kostholdet (lavkarbo), eller spiser dere litt av det som frister? Jeg må innrømme at jeg nesten synes at det er litt skummelt å spise stivelserik mat igjen. Er så redd for å komme tilbake der jeg var før jeg la om kostholdet, alltid sulten og fysen på noe. Og så er jeg selvsagt redd for å legge på meg igjen det som jeg har gått ned (12 kg.)