Vis enkelt innlegg
Gammel 05-02-09, 21:23   #1
Photobscura
Supermoderator
 
Photobscura sin avatar
 
Medlem siden: Aug 2005
Hvor: ::Oslo Rock City::
Alder: 45
Innlegg: 26.188
Photobscura er bare helt fantastiskPhotobscura er bare helt fantastiskPhotobscura er bare helt fantastiskPhotobscura er bare helt fantastiskPhotobscura er bare helt fantastiskPhotobscura er bare helt fantastiskPhotobscura er bare helt fantastiskPhotobscura er bare helt fantastiskPhotobscura er bare helt fantastiskPhotobscura er bare helt fantastiskPhotobscura er bare helt fantastisk

Kasein i geite- eller bøffelmelk?

Dette er noe jeg lurer på, for jeg opplever å få vondt i magen av fløte, rømme og ost av kumelk, i tillegg til at jeg ikke kan gå ned i vekt ved inntak av det.
Jeg har forstått det sånn at det skyldes kaseinet (melkeproteinet) som kan provosere til omdannelse av glukose i kroppen.
Så har jeg blitt fortalt at geite- og bøffelmelkprodukter oppfører seg annerledes, jeg vet ikke hvorfor, men er det noen som kan bekrefte eller dementere dette, og om det stemmer, hva er grunnen til at det er sånn?

__________________
“What matters most is how well you walk through the fire”
-Charles Bukowski

Siste rest, nytt forsøk:



Minus 31,3 kilo på lavkarbo!
Photobscura er avlogget   Min kostholdsfilosofi: ♥The good life♥ Svar med sitat