Sv: Kasein i geite- eller bøffelmelk?
Sitat:
Nå angriper forskere fra ulike kanter av verden også den norske melken. Årsaken er at melk fra kuraser som er vanlige i Norge og Nord-Europa, inneholder store mengder av proteinet beta-casein. Flere forskermiljøer mener at nordeuropeernes apetitt på proteinet kan forklare hvorfor forekomsten av hjerte- og karsykdom samt diabetes type 1 varierer så mye fra land til land. Ett eksempel er Island, der diabetes type 1 er sjeldnere enn i de andre nordiske landene.
Hele artikkelen: http://www.dagensmedisin.no/nyheter/...grip/index.xml
Og her sto det mye interessant: http://24022.vgb.no/?p=258456
(bla deg nedover til du kommer til "Proteinintoleranse")
__________________
..lev livet ♥ carpe diem..
-35 kilo er jeg stolt av
Men jeg er enda stoltere over å ha holdt vekta i 5 år nå
Sist redigert av lokkebiff : 05-02-09 kl 21:53.
|