Vis enkelt innlegg
Gammel 05-02-09, 21:37   #3
lokkebiff
Seniormedlem
 
lokkebiff sin avatar
 
Medlem siden: Jun 2006
Hvor: Tromsø
Alder: 47
Innlegg: 10.266
lokkebiff er bare helt fantastisklokkebiff er bare helt fantastisklokkebiff er bare helt fantastisklokkebiff er bare helt fantastisklokkebiff er bare helt fantastisklokkebiff er bare helt fantastisklokkebiff er bare helt fantastisklokkebiff er bare helt fantastisklokkebiff er bare helt fantastisklokkebiff er bare helt fantastisklokkebiff er bare helt fantastisk

Sv: Kasein i geite- eller bøffelmelk?

Sitat:

Nå angriper forskere fra ulike kanter av verden også den norske melken. Årsaken er at melk fra kuraser som er vanlige i Norge og Nord-Europa, inneholder store mengder av proteinet beta-casein. Flere forskermiljøer mener at nordeuropeernes apetitt på proteinet kan forklare hvorfor forekomsten av hjerte- og karsykdom samt diabetes type 1 varierer så mye fra land til land. Ett eksempel er Island, der diabetes type 1 er sjeldnere enn i de andre nordiske landene.

Hele artikkelen: http://www.dagensmedisin.no/nyheter/...grip/index.xml

Og her sto det mye interessant: http://24022.vgb.no/?p=258456
(bla deg nedover til du kommer til "Proteinintoleranse")

__________________
..lev livet carpe diem..


-35 kilo er jeg stolt av
Men jeg er enda stoltere over å ha holdt vekta i 5 år

Sist redigert av lokkebiff : 05-02-09 kl 21:53.
lokkebiff er avlogget   Min kostholdsfilosofi: streng Skaldeman Svar med sitat