Sv: Anthon Berg på vei ut?
Hei.
Jeg har ennå ikke forstått hvilken sjokolade dere mener på
Sitter her med en fra Anthon Berg, 57 % cacao. Netto 100g. (soft dark)
Ingredienser: kakaomasse 49%* sukker 42%* kakaosmør, emulgator(rapslecithin). Mindst 57% kakao i den mørke sjokoladen.
Næringsinnhold pr. 100g: Energi 2.200kj/ 525 kcal, protein 7g, karbh 51g, fett 32g.
Si meg, er det en stor pakke på 100g (slik som den ovenfor her) eller er det den lille dere mener på?
Likedan er det noen som har snakket om en kokesjokolade som er sukker fri, men jeg leter og leter på alle butikkene, Coop Mega, Bunnpris, Rema, Ica, Prix og helsekost. De få som er uten sukker har jo noe enormt med karb. Den Premium 86% kakao står det jo at det er sukker i, men bare 19 karb. Kan noen hjelpe meg med dette?
Litt korka kanskje. Hehehehehe
|