Vis enkelt innlegg
Gammel 07-02-09, 07:45   #8
elian
Stressa 4-barns mor
 
elian sin avatar
 
Medlem siden: Jul 2004
Hvor: Sarpsborg
Alder: 46
Innlegg: 2.216
elian er bare helt fantastiskelian er bare helt fantastiskelian er bare helt fantastiskelian er bare helt fantastiskelian er bare helt fantastiskelian er bare helt fantastiskelian er bare helt fantastiskelian er bare helt fantastiskelian er bare helt fantastiskelian er bare helt fantastiskelian er bare helt fantastisk

Sv: Nå tror jeg faktisk ikke jeg orker mer!

Opprinnelig lagt inn av Nille, her.

Dette er en helt naturlig og vanlig vekt "fluktuering" Elian !
Og å gi opp på grunn av den vil være utrolig dumt gjort. Vekttap er ikke en lineær affære. Det GÅR opp og ned. Da jeg tok utskrift av min vektnedgangskurve fra Fitday en gang så den ut som et fjellmassiv, masse sikksakk !!

Kroppen stopper opp og venter, den samler vann og den slipper vann. Alt går i faser. Det kan også være hormonelle årsaker. Og som andre har sagt her, det er snittet du må se på - ikke dag for dag og uke for uke.

Ikke få panikk og ikke endre på noe. Med mindre du lager og/eller spiser en masse lavkarbo godteri..... Det kan med fordel kuttes ut om vekta skaper seg. Men du vet best selv hva din kropp tåler !

Og husk: Stresser du stanser det også opp !


Jeg klarer bare ikke å godta det... Forrige gang fulgte jeg ikke boka en gang, men raste ned i vekt. Denne gangen er jeg kjempestreng!

Jeg spiser ikke sukkerfritt heller. Gjorde det en periode, men slutta for 3-4 uker siden. Eneste jeg tar er evnt et par sukketer i te/kaffe..

Jeg har lest den gamle journalen min fra -04 Og se der at jeg faktisk gikk mest ned når jeg spiste Lindbergbrød og frukt med CC 1-2 ganger om dagen.... Lurer på om det er det jeg burde gjøre nå også...

En annen ting jeg har begynt å tenke på er om den trege vektnedgangen kan ha noe å gjøre med at jeg nå bruker Depo Provera? (p-sprøyte...) Har aldri gjort det før. Begynte i 02/08.....

__________________

elian er avlogget   Min kostholdsfilosofi: Fedon (frem til p-hormonene har forlatt kroppen) Svar med sitat