Hvordan kan dette ha seg?
Jeg var inne på diett.no og skulle teste ut den kalkulatorer. Skrev da inn stekt laks i fett og fikk 3g karbohydrater. Gikk da inn på matportalen og sjekket alle laksealternativene, og alle hadde 0 karber, bortsett fra lakseskiver stekt i fett (3,2g karbs)
Trodde at man nærmest kunne spise ubegrenset av kjøtt og fisk....men man kan jo ikke det da hvis man steker det i fett....er man ikke obs på det, så får man jo altfor mye karber i seg...
Mulig jeg er fryktelig naiv, men jeg visste ikke dette....
Må virkelig skjerpe meg og veie alt jeg spiser og sjekke matportalen mye oftere.... (får gjøre det til mandagen...for nå er jeg på "ferie" og ahr ikke tilgang til grete roede vekta mi)
__________________
Herbalife sin Weight Loss Challenge (bruker ikke shaker, spiser kun lavkarbomat og mat med lav gi)
99 98 97 96 95 94 93 92 91 90 89 88 87 86 85 84 83 82 81 80
|