Vis enkelt innlegg
Gammel 12-02-09, 12:35   #15
Alyssa
Seniormedlem
 
Alyssa sin avatar
 
Medlem siden: Aug 2006
Alder: 48
Innlegg: 4.446
Alyssa er bare helt fantastiskAlyssa er bare helt fantastiskAlyssa er bare helt fantastiskAlyssa er bare helt fantastiskAlyssa er bare helt fantastiskAlyssa er bare helt fantastiskAlyssa er bare helt fantastiskAlyssa er bare helt fantastiskAlyssa er bare helt fantastiskAlyssa er bare helt fantastiskAlyssa er bare helt fantastisk

Sv: Buhu, tåler jeg ikke melk lenger?

Det med at lagret ost er best, mener jeg har å gjøre med at laktosen blir helt borte under lagringen. Og syrningen trodde jeg også hadde med melkesukkeret å gjøre, blir fettet forandret ved lagring og syrning? Ikke meninga å kverulere her altså, jeg skjønner bare ikke helt hvorfor fløte gjerne er en versting ...

Alyssa er avlogget   Min kostholdsfilosofi: LCHF Svar med sitat