Vis enkelt innlegg
Gammel 12-02-09, 13:57   #5
Carisma
Seniormedlem
 
Carisma sin avatar
 
Medlem siden: Oct 2004
Hvor: Harestua
Alder: 48
Innlegg: 16.055
Carisma er bare helt fantastiskCarisma er bare helt fantastiskCarisma er bare helt fantastiskCarisma er bare helt fantastiskCarisma er bare helt fantastiskCarisma er bare helt fantastiskCarisma er bare helt fantastiskCarisma er bare helt fantastiskCarisma er bare helt fantastiskCarisma er bare helt fantastiskCarisma er bare helt fantastisk

Sv: Osteboller - tapiokastivelse

Opprinnelig lagt inn av elian, her.

Dette skjønte jeg ikke helt. På den ene linken står det jo at dette kommer frra en slags plante, som er i likhet med poteten, og på den andre det er nesten det samme som sagogryn? Hmmm....

Det står også at tapioka (eller cassava) kalles sago og at det er det sago-gryn kommer fra.

Fakta om produktet.

Tapioka (også kjent som sago) blir laget av stivelse fra maniokknoller. Fordi smaken er mild tar den til seg smaken til retten den blir brukt i. Selges som sagogryn her i landet.

__________________
Persistance pays!
Carisma er avlogget   Min kostholdsfilosofi: LCHF Svar med sitat