Sv: Pizza
Opprinnelig lagt inn av aldrimerjollycola, her.
fiberhusk er det samme som loppefrø, psyllum.
er egentlig bare rent fiber, den jeg bruker i maten, er fiberhusk, som er veldig finmalt.
det er jo lite fiber i denne dietten, så jeg prøver å "smugle" litt inn der jeg kan!
fiberhusken gjør at du må bruke mer væske i deigen, og kan gi en litt "geleaktig" konsistens hvis du bruker for mye!
hvis du feks har litt løs mage en dag, og kan du ta en yoghurt med fiberhusk i, men ikke la det stå forlenge, da blir alt til en grøt!
Opprinnelig lagt inn av aldrimerjollycola, her.
jeg har også droppa den bunnen fra bakemixboksen, ugg, omelettpizzabunn!
i går lagde jeg en variant med 2 ss bakemix, 1 ss speltkli, 2 små ss fiberhusk, 1 ss jbkm, 1 ss finmost cc og 1 egg, og det ble veldig bra! og fiberholdig! ikke mange karber, heller!
(tilsatte vann også, men målte ikke, ca 2 dl vil jeg tippe deigen ble fast, og ikke like flytende som den med bare bakemix, jeg smurte den på bakepapiret med en slikkepott)
Men blir denne bunnen like dvask som den med bakemix? eller blir den sprøere?
|