Vis enkelt innlegg
Gammel 03-03-09, 01:05   #9
Susanne
Medlem
 
Medlem siden: Feb 2009
Innlegg: 69
Susanne er på en erverdig vei

Sv: Oljer - kaldpresset, extra virgin og ikke extra med mer

Dette med oljer syns jeg er kjempevanskelig. Jeg bruker ikke oljer i salater, for jeg liker ikke smaken. Men jeg lager mye wok, og da bruker jeg olje. Og når jeg woker bruker jeg sterk varme... har derfor lurt veldig på hvilken olje som er best å bruke til dette? En ting er at oljen gjerne blir ødelagt ved sterk varme, men den danner jo ofte giftstoffer også, noe som er enda verre...
Jeg vil jo bruke en sunn olje, men er det sånn at de sunne oljene ikke egner seg til steking?
Hva med å woke i meierismør, og heller helle olje over etterpå?
Tips noen?

__________________





Susanne er avlogget   Min kostholdsfilosofi: Egenkomponert Svar med sitat