Sv: spise ute i oslo?
Opprinnelig lagt inn av Anne, her.
Min erfaring er at du kan gjøre de fleste retter til lavkarboretter om du ber om det.
Dropp poteter og ris, be om salat eller mer grønnsaker uten gulerøtter og mais. Olje, smeltet smør eller creme fraiche isteden for saus....Majones i steden for dressing med sukker. Dropp brødet. Spis rent kjøtt, skalldyr, kylling og fisk og drøssevis med feks broccoli...avokado, asparges...hva de nå må ha.
De blunker ikke engang når jeg ber om dette....Du bestemmer!
Vanskeligst er det på restauranter som nesten bare har pastaretter.
Lykke til!
Takk!!!
Jeg syns mest problemet her er at jeg egentlig kunne gått inn på kjøkkenet og laget noe... For jeg "ødelegger" jo rettene deres... Blir jo ingenting igjen av den opprinnelige sammensetningen! Hehe... kanskje litt kresen der, men vil ikke be kokker endre ALTFOR mye på rettene 
|