Vis enkelt innlegg
Gammel 05-04-05, 17:36   #8
Muskat
Seniormedlem
 
Muskat sin avatar
 
Medlem siden: Feb 2005
Hvor: Uren Luren Himmelturen
Innlegg: 1.338
Muskat er bare helt fantastiskMuskat er bare helt fantastiskMuskat er bare helt fantastiskMuskat er bare helt fantastiskMuskat er bare helt fantastiskMuskat er bare helt fantastiskMuskat er bare helt fantastiskMuskat er bare helt fantastiskMuskat er bare helt fantastiskMuskat er bare helt fantastiskMuskat er bare helt fantastisk

Jo hardere ost, jo større grad av fett og proteiner, og jo mindre grad av melkesukker.

Cottage cheese er såkalt ferskost, den har blant annet ikke fått silt fra mysen. Det er mysen som inneholder det meste av melkesukkeret etter at melken har skilt seg og ostemassen har klumpet seg. Denne mysen er det som ellers blir brunost. Brunost er melkesukkerkaramell

Muskat

__________________
'I don't see this being settled with logic.' - Buffy, Earshot

Muskat er avlogget   Min kostholdsfilosofi: Montignac Svar med sitat