Utrolig interessant
Jeg har de to siste månedene spist karbofritt, jeg tuller ikke. Det gjør jeg fordi jeg leste noen avhandlinger om lekk tarm som årsak i en rekke autoimmun sykdommer. Var selv tungt rammet av Bekterevs og etter tre dager på karbofri diett forsvant symptomene som hadde vedvart i åtte måneder. Helt utrolig. Andre revmatiske lidelser og MS blir også nevnt.
En som får mistanken mot seg er magebakterien Klebsiella som feeder på karbo. Mindre karbo mindre sykdom. Det mest interessante er likevel lektiner som finnes i korn og som er et giftstoff som skaper permeabililitet (lekkasje) Noen tåler det dårligere enn andre.
Nåvel. Jeg tok av syv kilo på to uker. Siden har det stabilisert seg på den samme vekten jeg hadde da jeg konfirmerte meg for 35 år siden.
Jeg kan ingenting om dette som dere snakker om på dette forumet. For alt det jeg vet er det farlig det jeg holder på med, men jeg smaker ikke brød, poteter, pasta, pizza eller andre kornprodukter.
Noen tanker om dette?
|